Postadresse: Bragernes Torg 6, 3017 Drammen
Besøksadresse: Solsvingen 90, 3034 Drammen
E-post: post.drammen@kirken.no

Kulturkvelder

Klikk her.. for detaljopplysninger om de nærmeste kulturkveldene.

Kulturkvelder og konserter i Fjell kirke våren 2018

Torsdag 11. Januar kl. 19:00:

Abram Bezuijen, Bach orgelkonsert.

Torsdag 8. Februar kl. 19.00:

Thor Gotaas: ”Skråblikk på norsk langrenns historie”.

Billetter ved inngangen kr. 200,- ungdom under 15 år gratis

Mandag 12. Mars kl. 19.00

Johan Halvorsen festivalen. Krakow Duo (fløyte og piano)
Billetter ved inngangen kr. 200,- Gratis for barn og ungdom.

Torsdag 19. April kl.19.00

”Katharinas stemmer” med Cecilie Schilling og Magnus Asplund

Billetter ved inngangen kr. 100,-

Torsdag 24.Mai kl. 19:00

Konsert med norsk visesanger og komponist Lars Klevstrand.
Billetter ved inngangen kr.200,-

Kulturprogrammet  blir oppdatert og publisert fortløpende.

Kulturkomiteen
Fjell menighet har en egen kulturkomite som planlegger og gjennomfører aktivitetene. Programmet legges i god tid, og forslag og gode ideer til program mottas med takk av komiteens leder Galina Trintsoukova (Galina@fjellkirke.no) eller en av medlemmene i komiteen: Jan Haug, Grete Rognan, Kjell Norman Nilsen, Kirsten Skille, Anne-Kathrine Bondø, Egil Fladmark og Per Roar Ekeland.

Praktiske opplysninger
Det er ikke nummererte plasser og vi opererer etter prinsippet "førstemann til mølla". Det er mulig å bestille billetter ved å sende en e-post til billett@fjellkirke.no Billettene kan betales kontant eller med kort ved inngangen - eller på Vipps 126377 - eller til vår konto 2220.14.83666.  Vennligst merk Vipps og bankinnbetaling med den aktuelle konserten. Ta kontakt med Galina Trintsoukova på e-post Galina@fjellkirke.no hvis du har spørsmål. Hun kan også nås på mobiltelefon 906 14 962

Vi har alltid kafeteria i peisestua med salg av kaker og kaffe etter kulturkveldene. Det sosiale fellesskapet og møtet med kunstnerne etter konserten er en del av opplevelsen i Kulturkirken Fjell.

Det er begrenset plass til parkering utenfor kirken. Det er parkeringsplass til høyre før innkjørselen til kirken og det er normalt mulig å parkere oppe på skoleplassen foran Galterud skole som ligger 2 minutters gange fra kirken.

Se kart på Gulesider her..